Site

Pentru mai multe informatii vizitati siteul Clubului Roman al Orhideofililor.

orhidee21Acolo gasiti informatii despre orhidee, poze cu orhidee si alte articole referitoare la orhidee. De asemenea, gasiti informatii legate de domenii tangente orhideelor, cum ar fi filatelia cu specific orhideofil. Pe siteul nostru dedicat orhideelor va oferim si unele „atentii” pentru download.

Clubul Orhideofililor din Romania exista din anul 1990. In timp sa dezvoltat dintro comunitate foarte mica intr-o comunitate mica, ce creste constant. Ceea ce ii uneste pe membrii clubului este fascinatia pentru orhidee si dorinta de le cunoaste si proteja. Daca simtiti ca ar trebui sa faceti parte din acest club, va asteptam pe site pentru a deveni membri.

Reclame

Responses

  1. Buna seara. Ma numesc Ileana si as dori sa fac parte din clubul orhideofililor, cu atat mai mult cu cat am aflat in cateva ore f multe informatii despre cum ai putea creste aceasta planta. Astazi am gasit pe palierul blocului o orhidee ( dupa frunze si tija, sigur asta este) intr-o galetusa de iaurt, asezata mai exact langa usa de langa ghena( de unde m-am gandit ca acel cineva, i-ar mai fi acordat probabil o sansa de a fi reabilitata, de nu a aruncat-o). In fine, felul cum arata , nu stiu ce sa spun daca are sanse sau nu( nu ma pricep)-frunzele sunt in numar de 7, arata relativ bine, 3 din ele sunt rupte, dar toate sunt verzi, si carnoase; a mai avut o tija( inalta cat batul de sustinere), pe care am taiat-o cam de la baza; ceea ce am observat, cam tarziu este ca tot de la baza se vede o alta tija (noua); planta am scos-o din galetusa de iaurt, care era plina de apa si am lasat-o intr-un ghiveci de plastic ( pp ca al ei, asa cum o fi fost cumparata), acum, excesul de apa s-a mai scurs; radacinile, unele, apar verzi, viguroase, numai ca altele, cred ca s-au putrezit totusi de la excesul de apa( nu am scos-o din acel giveci, si deci nu stiu ce sa fac, sa mai umblu la ea sau sa o las asa, daca are tija in crestere), plus ca la baza ghiveciului, i-au iesit din radacini, afara;
    astept raspuns cat mai urgent, daca se poate.
    Cu multumiri, Ileana.

    Seara faina


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: